""

Sorgun’da da Gaziler Günü kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 02:57

Sorgun’da da Gaziler Günü kutlandı

Sorgun Kaymakamlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde verilen Gazilik Unvanı ve Mareşallik Rütbesi’nin yıldönümünü kutlamak amacıyla ilçede çelenk sunma töreni düzenledi.

Sorgun’da da Gaziler Günü kutlandı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 18:04

Törene Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, ilçe protokol üyeleri, değerli gaziler, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudular.
Kaymakam Aydın, yaptığı konuşmada, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm gazileri rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti. Ayrıca hayatta olan gazilere de sağlıklı ve uzun ömürler diledi.
Aydın, “Kahramanlıklarıyla devletimizin istiklali ve istikbali için göğsünü siper eden tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun” diyerek, gazilerin millet için önemini vurguladı.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.