""

Yozgat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 03:00

Yozgat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla kutlandı

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da Yozgat Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla “Kahramanlarla Yürüyoruz” sloganıyla Yimpaş AVM önünden Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş düzenledi.

Yozgat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla kutlandı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 18:12

Yürüyüşe Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, il protokolü, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Özkan, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Vatanı, bayrağı ve inandığı değerleri için göğsünü siper eden kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun” dedi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.


Törenin ardından Vali Özkan ve il protokolü, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gazi ve şehit aileleriyle bir araya geldi.


Vali Özkan’ın ev sahipliğinde, Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gaziler ve şehit yakınları onuruna bir yemek düzenlendi.


Ayrıca, Vali Özkan, 2023 yılında Kuzey Irak’ta yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Adem Zorbilmez’i Çapanoğlu Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.
Ziyarette, Vali Özkan, vatan, millet ve bayrak uğruna gösterdiği fedakarlıktan dolayı kahraman gazisine şükranlarını sunarak, devletin tüm imkanlarıyla gaziler ve şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.