""

Yozgat OSB’de asfalt serimi başladı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 22:23

Yozgat OSB’de asfalt serimi başladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) altyapı yenileme çalışmalarının hız kazandığını belirterek, bölgedeki sanayi verimliliğini artırmayı hedefleyen projede asfalt serim işlemlerine başlandığını söyledi.

Yozgat OSB’de asfalt serimi başladı
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:05

Yapılan çalışmalar, yol, su ve çevre düzenlemelerinin güçlendirilmesini kapsıyor. Bu sayede yatırımcılar ve bölge halkı için önemli avantajlar sağlanması bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Yozgat OSB’nin rekabet gücünün önemli ölçüde artması hedefleniyor.
Vali Özkan, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ne bu hizmetin gelmesinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, milletvekilleri ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.