""

Saraykent’te Gaziler Günü’ne Özel programı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 22:26

Saraykent’te Gaziler Günü’ne Özel programı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Saraykent Kaymakamı Ali Serttaş’ın ev sahipliğinde, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz onuruna anlamlı bir yemek programı düzenlendi.

Saraykent’te Gaziler Günü’ne Özel programı
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:06

Etkinliğe Kaymakam Serttaş, Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
Programda bir konuşma yapan Kaymakam Serttaş, “Vatanseverlikleriyle ve cesaretleriyle övündüğümüz aziz şehitlerimiz ve değerli gazilerimize, bizlere emanet edilen ülkemize, değerlerimize ve milli birlik-beraberliğimize sahip çıkarak layık olacağımıza inanıyoruz,” dedi. Serttaş, ayrıca Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle andı, şehitler için şükran duygularını ifade etti.
Konuşmasının ardından, Kaymakam Serttaş gazilere ve şehit ailelerine hediyelerini takdim etti.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.