""

Yozgat’ta huzur uygulaması gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 22:15

Yozgat’ta huzur uygulaması gerçekleştirildi

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, 18 Eylül 2024 tarihinde “Bozok-10 Huzur Uygulaması” adı altında, İl Merkezi ve 13 ilçede eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

Yozgat’ta huzur uygulaması gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:10

20.30-22.30 saatleri arasında 48 ekip ve 217 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulama, güvenliği artırmayı hedefledi.
Uygulama kapsamında 2,933 şahıs sorgulanırken, Akdağmadeni ilçesinde hırsızlık suçundan aranan bir kişi yakalandı. Ayrıca, bakaya olarak aranan iki şahıs da ele geçirildi. İki kayıp çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilerek ailelerine kavuştu.
Araç sorgulamalarında ise toplam 899 araç kontrol edildi. Bu işlemler sonucunda, iki sürücüye trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan, üç sürücüye de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı. Ayrıca, 103 umuma açık işyeri denetlenirken, 38 park bahçe ve 19 okul çevresi kontrol edildi.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, bu tür uygulamaların toplum huzuru ve güvenliği açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Amacımız, vatandaşlarımızın daha güvenli bir ortamda yaşamasını sağlamak,” ifadelerini kullandı. Tecimer, Bu tür uygulamaların düzenli olarak devam edeceği vurguladı.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.