""

AK Parti heyetinden esnaf ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 22:34

AK Parti heyetinden esnaf ziyareti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, “Türkiye Buluşmaları” etkinlikleri çerçevesinde Yozgat’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri öncülüğündeki heyet, Yozgat Merkez ve ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti heyetinden esnaf ziyareti
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:13

Bu kapsamda, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdükadir Akgül ve Süleyman Şahan, il ve ilçe başkanlıkları eşliğinde, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Sümeyye Bozkurt, Ali Demirel, Harun Çelik ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Büşra Koyuncu il ve ilçelerde esnafları ziyaret ederek işleri hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretler sırasında esnafla birebir görüşmeler gerçekleştiren heyet, Yozgat’ın ekonomik ve sosyal durumunu yerinde değerlendirme fırsatı buldu. Esnafın sorunlarını dinleyen İleri, “Yerel ekonomimizin güçlenmesi için esnaflarımızın taleplerine kulak vermek, onların yanında olmak bizim için çok önemli.” diye konuştu.
Ziyaret edilen iş yerlerinde, esnafın karşılaştığı zorluklar ve beklentileri hakkında bilgi alındı. Esnaf temsilcileri, esnafın sorun ve taleplerini değerlendirileceğini belirterek, “Esnaflarımızın refahı, ülkemizin ekonomik kalkınması için kritik bir öneme sahiptir. Bu konuda kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman esnaflarımızın yanındayız.” dedi.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.