""

Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’in mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

22 Eylül 2024 - 22:29

Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’in mutlu günü

Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’in oğlu Molla Mert Metin, görkemli bir düğün töreni ile hayatını Emine Nur İlhan ile birleştirdi. Hatice ve Cahit Metin çiftinin oğlu olan Molla Mert Metin, Zeliha ve İbrahim İlhan’ın kızı Emine Nur İlhan ile dünya evine girdi.

Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’in mutlu günü
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 17:57

Hacıçeşmesi Köyü’nde gerçekleşen muhteşem düğün törenine yoğun bir katılım sağlandı. Düğüne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, ilçe belediye başkanları, il ve ilçelerin ziraat odası başkanları, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin, düğün töreninde davetlilerle tek tek yakından ilgilendi ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti. Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde, özellikle gençler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek Emine Nur ve Molla Mert Metin çiftine eşlik etti.
Yeniufuk Gazetesi olarak, Metin ve İlhan ailelerini tebrik eder, Emine Nur ve Molla Mert Metin çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.