""

Trafik denetimlerinde 1370 araç kontrol edildi « Yeniufuk Gazetesi

22 Eylül 2024 - 22:13

Trafik denetimlerinde 1370 araç kontrol edildi

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla 17-19 Eylül 2024 tarihleri arasında kapsamlı trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Trafik denetimlerinde 1370 araç kontrol edildi
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 18:00

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’in öncülüğünde yapılan denetimlerde, toplam 1370 araç kontrolden geçirildi.
Denetimlerin bir bölümü, izinsiz ve yetkisiz servis taşımacılığına yönelik olarak 18 ekip ve 31 personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu uygulama kapsamında 1039 araç detaylı şekilde incelendi. Ayrıca, yol kenarında bekleme yapan araçlar üzerinde de 4 ekip ve 8 personel ile denetimler yapılarak 230 araç kontrol edildi. Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetimler de ihmal edilmedi. Bu kapsamda 14 ekip ve 23 personel, 101 aracı denetledi.
İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, trafik güvenliğini sağlamak adına düzenli denetimlerin devam edeceğini belirtti. Tecimer, denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücülere gerekli cezai işlemlerin uygulandığını ifade ederek, bu tür denetimlerin şehrin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.