""

Aydoğmuş’tan Bozok Spor’a destek çağrısı « Yeniufuk Gazetesi

23 Eylül 2024 - 22:22

Aydoğmuş’tan Bozok Spor’a destek çağrısı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat’ta yaşanan spor ve altyapı sorunlarına dikkat çekerek Bozok Spor’a verilen destek eksikliğini gündeme taşıdı.

Aydoğmuş’tan Bozok Spor’a destek çağrısı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2024 - 18:02

Yozgat’ın sahipsiz bırakıldığını ve yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmediğini vurgulayan Aydoğmuş, şehrin futbol takımı Bozok Spor’un hak ettiği değeri bulması gerektiğini ifade etti.
Başkan Aydoğmuş, Yozgat’a gelen bakanlar ve vekillerin şehri ciddiye almadıklarını belirterek, “Yozgat’ta her gün farklı bakanlar ve vekiller gelip gidiyor, ancak Yozgat halkını ciddiye alan yok. Yozgat’a verilen hiçbir söz yerine getirilmedi. Hepsi kuru gürültü içinde boş vaaz verip gidiyor” dedi. Bozok Spor’un maçlarını hâlâ ilçe stadında oynamak zorunda kaldığını eleştiren Aydoğmuş, bu durumun derhal çözülmesi gerektiğini vurguladı.
Sorgun İlçe Stadı’nda Bozok Spor – Ordu Spor maçını izlediğini aktaran Aydoğmuş, takımın Başkanı Bahadır Yılmaz ve taraftarlarıyla birlikte maçın tadını çıkardıklarını belirtti. Takımın, imkansızlıklar içinde dahi gösterdiği başarıyı takdirle karşıladığını söyledi.
Yozgat halkına Bozok Spor’a sahip çıkmaları çağrısında bulunan Aydoğmuş, “Eleştiri yapanlara sesleniyorum: Eğer maçlar Yozgat Merkez’de oynansaydı, taraftarlar stadı doldurur ve Bozok Spor bu kadrosuyla evinde daha fazla maç kazanırdı” dedi. Ayrıca, Yozgatlı yöneticilere ve siyasilere Yozgat Şehir Stadı konusunda ciddi bir açıklama beklediğini de ifade etti.
Başkan Aydoğmuş, Yozgatlı iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarına da seslenerek, Bozok Spor’a maddi destek verilmesi gerektiğini belirtti. “Bozok Spor’un acilen bir otobüse ihtiyacı var. Ticaret odası, esnaf odası ve iş adamları bir araya gelerek bu ihtiyacı karşılamalı” diyen Aydoğmuş, takımın başarısının herkesin ortak mücadelesi ile mümkün olacağını vurguladı.
Konuşmasını, “Bütün imkansızlıklara rağmen Bozok Spor’a sahip çıkan Başkan Bahadır Yılmaz ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu takım Yozgat’ın, hep birlikte başaracağız. Takımımıza sahip çıkalım, Yozgat kazansın!” şeklinde sonlandıran Aydoğmuş, Yozgat’ın sporda hak ettiği başarıyı elde etmesi için el birliğiyle çalışılacağını belirtti.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.