""

Altınkaynak’tan okul ziyaretleri « Yeniufuk Gazetesi

23 Eylül 2024 - 22:22

Altınkaynak’tan okul ziyaretleri

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte okulları ziyaret etti.

Altınkaynak’tan okul ziyaretleri
Son Güncelleme :

23 Eylül 2024 - 18:03

Ziyaretler sırasında, okul yöneticileri ve öğrencilerle bir araya gelinerek eğitim öğretim faaliyetleri yerinde incelendi ve çeşitli denetimler gerçekleştirildi.
Ziyaretlerin amacı, okullardaki eğitim süreçlerini daha etkin hale getirmek ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili idareciler ve öğretmenlerle görüşmeler yapmaktı. İl Müdürü Altınkaynak, eğitim kalitesinin artırılması adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı ve bu süreçlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti.
Altınkaynak, tüm yöneticiler ve öğretmenlere eğitim öğretime katkılarından dolayı teşekkür ederek, birlikte daha başarılı bir eğitim ortamı oluşturmanın hedeflendiğini ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, eğitim camiasının dayanışmasını pekiştirdiği ve eğitim kalitesini artırma yönünde önemli adımlar attığı vurgulandı.
/Osman Tolga Yılmaz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.