""

Uyuşturucu Operasyonunda 3 şüpheli yakalandı « Yeniufuk Gazetesi

24 Eylül 2024 - 22:21

Uyuşturucu Operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 22 Eylül 2024 tarihinde Sorgun ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen üç şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu Operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Son Güncelleme :

24 Eylül 2024 - 17:36

Şüphelilerin ikametlerinde ve uzantılarında yapılan aramalarda:
0.70 gram sentetik kannabinoid (bonzai),
6 adet Hint keneviri,
Hint keneviri yetiştirme düzeneği ele geçirildi.
İki şüpheli hakkında TCK 191 (Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak), bir şüpheli hakkında ise TCK 188 (Uyuşturucu madde ticareti yapma) ve 2313 Sayılı Kanun kapsamında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
YERKÖY’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: ÜÇ ŞÜPHELİ YAKALANDI
Öte yandan, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, 22 Eylül 2024 tarihinde Yozgat’a uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen üç şüpheliyi Yerköy ilçesinde yakaladı. Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 4 parça halinde 3.42 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler hakkında TCK 191 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak) suçu kapsamında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Emniyet yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.