""

Altınkaynak’tan Çalatlı Köyü İlkokuluna ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Eylül 2024 - 22:21

Altınkaynak’tan Çalatlı Köyü İlkokuluna ziyaret

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Çalatlı Köyü’nde bulunan Hüseyin ve Saffet Coşkun İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Altınkaynak’tan Çalatlı Köyü İlkokuluna ziyaret
Son Güncelleme :

24 Eylül 2024 - 17:38

Ziyaret sırasında Altınkaynak’a, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker’de eşlik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilere okul çantası hediye etti. Öğrenciler, hediyelerle büyük bir mutluluk yaşarken, İl Müdürü Altınkaynak’a teşekkür etti.
Ziyaretin ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, okul idaresi ve öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak, okulun ihtiyaçlarını ve geliştirilmesi gereken alanları gündeme getirdi. Eğitimin kalitesinin artırılması ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu.
Altınkaynak, öğretmenlerin ve okul idaresinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, “Eğitimde başarı, öğretmenlerimizin gayretiyle mümkün olmaktadır. Hep birlikte daha iyi bir gelecek için çalışmalıyız” dedi. Ziyaret, okulda yürütülen projeler ve eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak sona erdi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.