""

Özbay: Mücadele ve Fedakarlık ön plandaydı « Yeniufuk Gazetesi

24 Eylül 2024 - 22:24

Özbay: Mücadele ve Fedakarlık ön plandaydı

Yozgat Belediyesi Bozokspor FK Teknik Drektör İlhan Özbay, Ligin 3. haftasında sahasında 1-1 berabere kaldığı 52 Orduspor FK maçını değerlendirdi. Özbay, “Karşılaşmada mücadele ve fedakarlık ön plandaydı” dedi.

Özbay: Mücadele ve Fedakarlık ön plandaydı
Son Güncelleme :

24 Eylül 2024 - 17:38

Özbay, “Takımımız, maç boyunca sahada var gücüyle mücadele etti ancak hakem hataları maçın sonucunu etkileyen en önemli faktörlerden biri oldu. Yediğimiz goldeki %100 ofsayt pozisyonu, sahada adil olmayan bir karara neden olurken, takımımız bu duruma rağmen mücadele ruhunu korumayı başardı. Son dakikaya kadar sonucu değiştirmek için büyük bir çaba harcadık, ancak galibiyet yerine 1-1 beraberlik ile sahadan ayrıldık. Maçta adaletsiz hakem kararları kadar, takımımızın gösterdiği fedakarlıklar da ön plandaydı. Sezonun ilk haftasında sakatlanan iki oyuncumuzdan biri, bugün sahaya ilk 11’de çıktı. Diğer oyuncumuz, sakatlığı tam olarak geçmemesine rağmen, kaptan Gökhan Erdöl’ün büyük fedakarlığıyla oyuna girmek için istekte bulundu. Bu hamle, takımın ne kadar inançlı ve kararlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yediğimiz golün ardından yapılan taktiksel değişiklikler ve oyuncu değişiklikleri, beraberliği getiren golü bulmamıza katkı sağladı. Takımımızın bu kararlılığı, sezonun henüz başında olduğumuzu ve pes etmeden yolumuza devam edeceğimizi kanıtladı.”dedi.
Taraftar desteğine de değinen Özbay, “Bu maçta sahada sadece futbolcularımızın değil, taraftarlarımızın desteğinin de önemi büyüktü. Hafta sonu sahada gösterilen performans, takımımızın daha güçlü bir taraftar desteğiyle çok daha büyük başarılara imza atabileceğini bir kez daha gösterdi. Şehrimizin önde gelenlerinden, taraftarımızdan ve tüm Yozgat halkından maddi ve manevi desteklerini daha güçlü hissetmek istiyoruz. Bu takım, bu şehir için sahaya çıkıyor ve daha fazla birlik olduğumuzda, çok daha büyük zaferlere ulaşacağımıza inancımız tam.”diye konuştu.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.