""

Şehir Hastanesi, Uluslararası sağlık yetkililerini ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Eylül 2024 - 22:25

Şehir Hastanesi, Uluslararası sağlık yetkililerini ağırladı

Suudi Arabistan, Dubai ve Singapur’dan gelen sağlık bakanlığı yetkilileri, Yozgat Şehir Hastanesi idari ekibi ve birim sorumluları tarafından ‘HIMSS 7 EMRAM’ ve ‘Şehir Hastanesi İşleyişi’ hakkında bilgilendirildi.

Şehir Hastanesi, Uluslararası sağlık yetkililerini ağırladı
Son Güncelleme :

24 Eylül 2024 - 17:39

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin sağlık yatırımlarında bir dönüm noktası olan şehir hastaneleri, diğer ülkelere rol model teşkil etmektedir. Şehir hastaneleri birçok ülkeye örnek olmaya devam ediyor.
Yurt dışından gelen konuklarımız, HIMSS 7 EMRAM ve şehir hastanelerinin işleyişi hakkında merak ettikleri tüm konuları yöneticilerimiz ve birim sorumlularımız aracılığıyla öğrenme fırsatı buldular,” dedi.
Ziyaretleri sırasında gösterilen ilgi ve alınan bilgiden memnuniyetlerini dile getiren Suudi Arabistan, Dubai ve Singapur sağlık bakanlığı yetkilileri, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, yöneticilerine ve birim sorumlularına teşekkür ederek Ankara’ya hareket ettiler.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.