Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arazi Toplulaştırma Projesi için önemli toplantı gerçekleştirildi

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürlüğü, Türkiye Sulama Modernizasyonu Projesi kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Devlet Su İşleri (DSİ)

Dünya Bankası finansmanı ile yürütülen Yozgat Uzunlu Sulaması’na ilişkin arazi toplulaştırma faaliyetleri, Dünya Bankası izleme heyeti ve ilgili teknik personelin katılımıyla ele alındı.
Toplantıya, DSİ 12. Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman başkanlık etti.
Toplantının ana gündem maddesi, Yozgat Uzunlu Sulaması projesi kapsamında yürütülen arazi toplulaştırma çalışmalarında kaydedilen ilerlemelerin değerlendirilmesi oldu. Uzman teknik personelin ve Dünya Bankası izleme heyetinin katıldığı toplantıda, projenin mevcut durumu, sahada yapılan çalışmalar ve gelecekteki adımlar masaya yatırıldı.
DSİ 12. Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman, toplantının açılış konuşmasında, Türkiye’nin sulama projelerinde modernizasyon sürecine vurgu yaparak, sulama altyapısının iyileştirilmesinin tarımsal üretim açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Kaman, “Yozgat Uzunlu Sulaması, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin verimliliğini artırmak adına kritik bir proje. Arazi toplulaştırması, modern sulama sistemlerinin daha etkin kullanımı için hayati bir öneme sahip. Bugün kaydedilen ilerlemeleri Dünya Bankası heyetiyle birlikte değerlendirdik ve projenin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için atılacak adımları belirledik” dedi.
/Haber Merkezi

Reklamı Geç