""

7 Ekim’de hasta kabulüne başlıyor « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 12:26

7 Ekim’de hasta kabulüne başlıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi, modern tıbbın tüm imkanlarıyla donatılmış Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni 7 Ekim Pazartesi günü hasta kabulüne açıyor.

7 Ekim’de hasta kabulüne başlıyor
Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 16:14

Bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan hastane, son teknolojik cihazlarla donatılmış olup, 8 ana bilim dalında 17 ünitede ağız ve diş sağlığı tedavi hizmeti verecek.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
Hastane bünyesinde sunulacak olan hizmetler arasında Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Periodontoloji, Endodonti, Pedodonti, Ortodonti, Restoratif Diş Tedavisi ve Protetik Diş Tedavisi gibi birçok alan yer alıyor. Hastalar, randevu almak için her hafta Cuma günü saat 14:30’dan sonra bu linke tıklayarak online randevu alabilecekler.
BAŞHEKİM KUŞÇUDAN AÇIKLAMA
Bozok Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Süha Kuşçu, hastanenin açılışının ardından ilk hastalarıyla buluşacağını belirterek, “Üniversitemizin sağlık alanında şehre açılan yüzü olacak olan hastanemizle vatandaşlarımıza sunulan diş sağlığı ve tedavisi hizmetlerinin kalitesini nitelik ve nicelik olarak yükseltme hedefindeyiz,” dedi. Kuşçu, hastaların online randevu sistemi ile hastaneye ulaşacağını vurgulayarak, “Tüm halkımızı bu nitelikli sağlık hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyorum,” dedi.
REKTÖR YAŞAR: “TOPLUM İÇİN EN İYİ HİZMETİ SUNMAYI AMAÇLIYORUZ”
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, üniversitenin sadece eğitimde değil, sağlık hizmetlerinde de toplum için en iyi hizmeti sunmayı amaçladığını ifade etti. Yeni sağlık birimini Yozgat’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yaşar, “Eğitim-öğretim, bilimsel çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetleri açısından altyapısını ve donanımını sürekli güncelleyen bir üniversiteyiz.”diye konuştu.
Sağlık alanında yeni projelerin hayata geçirildiğini dile getiren Rektör Yaşar, “Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi”, “Tıp Eğitim ve Simülasyon Merkezi” ve “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi” gibi önemli merkezlerin hizmete açıldığını belirtti. “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz, üniversitemizin eğitim ve sağlık hizmetleri alanında önemli bir boşluğu dolduracak. Hayırlı olsun,” diyerek sözlerini tamamladı.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.