""

Cezaevi TOKİ Bölgesi’nde çalışmalar sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 12:23

Cezaevi TOKİ Bölgesi’nde çalışmalar sürüyor

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Cezaevi TOKİ Bölgesi’nde başlatılan yeni park inşaatının hızla devam ettiğini duyurdu.

Cezaevi TOKİ Bölgesi’nde çalışmalar sürüyor
Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 16:15

Arslan, Kentpark ve Yozgatpark gibi önemli projelere ek olarak, modern sosyal ve spor alanlarını da içeren bu parkın kısa süre içinde Yozgatlıların hizmetine sunulacağı müjdesini verdi. Arslan, seçimler öncesinde bölge halkına verdikleri sözlerden birini daha yerine getirmek üzere olduklarını belirterek, bu projeyle Yozgat’a değer katmayı hedeflediklerini ifade etti.
“YEŞİL VE SOSYAL ALANLARLA DONATILMIŞ MODERN BİR PARK GELİYOR”
Başkan Arslan, yapımına devam edilen parkın yeşil alanları, sosyal etkinlik alanları ve spor sahalarıyla Yozgatlılara nefes aldıracak modern bir yaşam alanı olacağını vurguladı. Bu parkın, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir yaşam alanı sunacağını ifade eden Arslan, “Kentpark ve Yozgatpark projelerimizle şehrimize kazandırdığımız yeşil alanları, Cezaevi TOKİ Bölgesi’nde başlattığımız yeni parkla daha da genişletiyoruz. Hemşehrilerimiz için bu modern parkı en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz,” dedi.
“BÖLGE HALKINA VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”
Başkan Arslan, seçim öncesinde bölge halkına verdikleri hizmet sözlerinden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Cezaevi TOKİ Bölgesi’nin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdiklerini belirten Arslan, bölgenin sosyal ve kültürel altyapısını güçlendirmek adına bu parkın büyük bir adım olduğunu söyledi. “Bölge halkı hizmete açtı. Biz de onlara verdiğimiz sözü tutarak, bu modern parkı en kısa sürede hizmete sunacağız,” dedi.
“DURMUYORUZ, ÇALIŞIYORUZ, ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”
Çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü belirten Arslan, Yozgat Belediyesi olarak sorumluluklarının farkında olduklarını ve bu bilinçle durmaksızın çalıştıklarını ifade etti. Ancak, projelerin tam anlamıyla hayata geçebilmesi için zamana ihtiyaç duyduklarını söyleyen Arslan, “Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yozgat’ın dört bir yanını daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalışıyoruz, ancak projelerin tam anlamıyla hayata geçmesi biraz zaman alabiliyor. Sabırla destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.