""

“Yerel Yönetimler Birlikte Güçlü” toplantısı gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 12:16

“Yerel Yönetimler Birlikte Güçlü” toplantısı gerçekleştirildi

Sorgun Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen “Yerel Yönetimler Birlikte Güçlü” istişare ve kaynaşma toplantısı, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Yerel Yönetimler Birlikte Güçlü” toplantısı gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 16:19

VALİ ÖZKAN’DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Toplantıda konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, Yozgat’ın gelişmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin ulaştırılması noktasında muhtarların üstlendiği kritik role dikkat çekti. Vali Özkan, mahalle ve köylere yapılan hizmetlerde büyük emek veren tüm muhtarlara teşekkür ederek, onların katkılarının Yozgat’ın büyümesi ve ilerlemesinde önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Vali Özkan,”Muhtarlarımız, devletle vatandaş arasında köprü görevi görüyor. Sizlerin çabası, mahallelerimizin ve köylerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için çok kıymetli,” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.
SORUNLAR VE TALEPLER DİNLENDİ
Vali Özkan ve Kaymakam Aydın, toplantı boyunca muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerinde durdular. Muhtarlar, köylerdeki altyapı, ulaşım, eğitim ve diğer hizmetler hakkında görüşlerini dile getirirdi.
Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci de yerel hizmetlerin sürdürülebilirliği ve iyileştirilmesi için bu tür toplantıların önemine değinerek, muhtarlarla dayanışma içinde çalışmanın önemini vurguladı.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.