""

Özbay: “Taraftar desteği ve takımın azmi galibiyeti getirdi” « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 06:34

Özbay: “Taraftar desteği ve takımın azmi galibiyeti getirdi”

Yozgat Bozokspor Teknik Sorumlusu İlhan Özbay, sezonun ilk galibiyetinin ardından yaptığı basın açıklamasında, taraftarların desteği ve takımın sahadaki inancı sayesinde galip geldiklerini ifade etti.

Özbay: “Taraftar desteği ve takımın azmi galibiyeti getirdi”
Son Güncelleme :

07 Ekim 2024 - 17:44

Özbay, kendi sahalarında elde ettikleri bu önemli galibiyetin takımın daha da güçleneceğinin bir işareti olduğunu vurguladı.
“BASKILI OYUNLA SONUCA ULAŞTIK”
Maç boyunca baskılı bir oyun sergilediklerini belirten Özbay, “Maça büyük bir inançla başladık ve baskılı oyunumuzu maçın başından itibaren sahaya yansıttık. İlk yarıda bulduğumuz gol, oyunumuzun meyvesiydi. İkinci yarıda beklemediğimiz bir anda kalemizde bir gol görsek de, oyuncularımızın kararlılığı ve değişikliklerle kısa sürede toparlanarak tekrar öne geçtik” dedi.
Özbay, tüm takımın gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu belirterek, “İlk 11’de başlayan ya da yedek kulübesinden oyuna dahil olan her oyuncumuz, bu maça hazırdı ve galibiyete odaklanmıştı. Sahadaki inanç ve mücadele ruhu, bizim en büyük gücümüz” şeklinde konuştu.
“YOZGAT’A OLAN BAĞLILIĞIMIZ TARİFSİZ”
Golden sonra yaşadığı sevincin kendisi için unutulmaz bir an olduğunu dile getiren Özbay, “Bu şehirde doğdum, büyüdüm ve Yozgat Bozokspor’un başarısı için mücadele etmek benim için büyük bir onur. Golden sonra yaşadığım sevinç, anın coşkusunu yansıtan bir duygu patlamasıydı” diyerek Yozgat’a ve siyah-kırmızı renklere olan bağlılığını bir kez daha ifade etti.
“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
İlhan Özbay, taraftarlara, kulüp başkanına ve yönetime teşekkür ederek, “Bu galibiyetin mimarı, sahada ter döken oyuncularımız kadar tribünlerde bizleri destekleyen büyük taraftarımızdır. Biz büyük bir aileyiz ve her zaman, her yerde siyah-kırmızı renklere bağlı kalacağız” dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.