""

İlçe yöneticilerinden ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 13:24

İlçe yöneticilerinden ziyaret

Şefaatli Kaymakamı Oğuzhan Yazar, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ile birlikte, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Fatih Ortaokulu’nda gerçekleştirilen okullar arası futbol turnuvasına katıldı.

İlçe yöneticilerinden ziyaret
Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 17:06

Turnuvanın açılışında öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Yazar ve Başkan Bozkurt, genç sporculara başarı dileklerini ileterek, sporun önemine değindi. Yazar, “Bu tür etkinlikler, gençlerimizin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerini de artırıyor. Gençlerimizi spora yönlendirmek ve onlara destek olmak bizim öncelikli görevlerimiz arasında” dedi.
Başkan Bozkurt ise, “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu turnuva, gençlerimizin spor yapma alışkanlığını geliştirmesi açısından önemli bir fırsat. Katılan tüm okulları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Turnuvaya katılan öğrenciler, yaptıkları mücadeleyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Kaymakam Yazar ve Başkan Bozkurt, maçların ardından sporcularla bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.