""

Bozok’tan “sosyolojik panorama”temalı panel « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:48

Bozok’tan “sosyolojik panorama”temalı panel

Bozok Üniversitesi Sosyoloji Araştırma Topluluğu (SAT) tarafından “Sosyolojik Panorama” temalı panel düzenlendi.

Bozok’tan “sosyolojik panorama”temalı panel
Son Güncelleme :

30 Kasım 2017 - 7:00

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, fakülte dekanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyeleri ve Bozok Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı panelde Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Hayati Beşirli “Sosyolojik Bakış Açısı İle Yemek ve Mutfak”, Prof. Dr. Serdar Sağlam “Mizah Sosyolojisi”, Doç. Dr. Erdal Aksoy “Türkiye’de Sosyolojinin Kuruluşuna Yönelik Çalışmalar”, Üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ejder Çelik ise “Modernite’de Anlam-Bilinç İlişkisinin Dönüşümü” konularında dinleyicileri bilgilendirdi. Panelistlerin konuşmaların ardından dinleyicilerin soru ve cevaplarıyla devam eden panel, Sosyoloji Araştırma Topluluğu’nun plaket takdimiyle sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.