""

Vali Özkan’dan Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’ye ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 11:34

Vali Özkan’dan Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’ye ziyaret

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek, bölgenin genel durumu, mevcut fabrikalar ve yeni yatırım alanları hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Özkan’dan Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’ye ziyaret
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 16:50

Bu kapsamda Vali Özkan, hem Yozgat ekonomisine katkıda bulunan fabrikaları yerinde inceleyerek işletmelerin faaliyetlerini yakından takip etti hem de bölgedeki iş insanlarını Organize Sanayi Bölgelerine yatırım yapmaya davet etti.
YAPI KİMYASALLARI FABRİKASINA ZİYARET
Ziyaretlerine Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’de yer alan ve yapı kimyasalları üretimi yapan fabrikayla başlayan Vali Özkan, fabrikanın Yozgat ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Fabrikanın faaliyet alanı ve üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi alan Özkan, bölgeye sağlanan istihdamın önemine vurgu yaptı. Ziyaretin ardından, firma sahibi Abdulkadir Taştan’a Yozgat ekonomisine ve istihdama sundukları katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Özkan, fabrikanın gelecekteki hedeflerine yönelik başarı temennisinde bulundu.
ASİ KÜNEFE FABRİKASI’NA İNCELEME
Yine Boğazlıyan OSB’de faaliyet gösteren ve günlük 30 bin adet künefe ile 13 bin adet katmer üretimi yapan Asi Künefe Fabrikası’nı da ziyaret eden Vali Özkan, üretim tesislerini gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Görgen’den fabrika hakkında detaylı bilgi aldı. Yozgat’ta 220 kişiye istihdam sağlayan fabrikayı takdirle karşılayan Özkan, ilin ekonomisine ve ilçeye sağlanan katma değer için Görgen’e teşekkür etti. İncelemelerinin ardından Vali Özkan, tüm iş insanlarını Yozgat’ın Organize Sanayi Bölgelerine yatırım yapmaya davet ederek, şehrin ekonomik kalkınması adına iş dünyasına çağrıda bulundu.
Vali Mehmet Ali Özkan, sanayi bölgesi ziyaretlerinin ardından Boğazlıyan Kaymakamı Aydın Yanık’ı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar da hazır bulundu. Ziyaret sırasında ilçe genelinde yürütülen ve ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Özkan, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimi adına atılan adımları yakından takip ettiğini belirterek, desteklerini iletti.
Vali Özkan, daha sonra Boğazlıyan İlçesi’nde vefat eden Kore Gazisi Mustafa İsmailoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kahraman gazinin ailesiyle bir araya gelen Özkan, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek ailesine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. Gazilere ve şehit ailelerine her zaman vefa borçları olduğunu ifade eden Özkan, devletin her daim yanlarında olduğunu vurguladı.
Vali Özkan, ayrıca ilçede vefat eden Yusuf Kenan Sezer’in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında aileye başsağlığı dileklerini ileten Vali Özkan, merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve metanet diledi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.