""

Yozgatlı iş insanı Kızıltaş’tan Özcan’a siyah çelenkli tepki « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 06:38

Yozgatlı iş insanı Kızıltaş’tan Özcan’a siyah çelenkli tepki

Yozgatlı iş insanı Hanifi Kızıltaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yozgat Belediyesi’ni hedef alan “çöp” paylaşımına sert bir şekilde karşılık verdi. Kızıltaş, Özcan’a tepki olarak siyah çelenk gönderdi.

Yozgatlı iş insanı Kızıltaş’tan Özcan’a siyah çelenkli tepki
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 16:08

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Yozgat ve Konya Belediyeleri hakkında yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Özellikle Yozgat ve Konya Belediye Başkanları, Özcan’ın bu paylaşımını kınayarak, ayırımcı bir siyaset yürüttüğünü belirttiler. Yozgat’ta yükselen tepkiler arasında İş İnsanı Hanifi Kızıltaş’ın tepkisi de dikkat çekti.

Hanifi Kızıltaş, Özcan’ın kullandığı üslubun bir belediye başkanına yakışmadığını ifade ederek, “Maalesef Bolu’da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza üzerine Tanju Özcan’ın yaptığı açıklamayı ve paylaşımı esefle kınıyorum. Bolu Belediye Başkanı’nın Yozgat halkını karalamak haddine değildir. Bir şehrin insanlarını karalama yönünde edep dışı sözleri nedeniyle Yozgatlı hemşerilerim oldukça kırgın, üzgün ve kızgındır” dedi.

YOZGAT’IN TEMİZLİĞİ VE MİSAFİRPERVERLİĞİ VURGULADI

Kızıltaş, Yozgat’ın Türkiye’nin en huzurlu ve en temiz şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Yozgat insanı yardımsever ve mert insanlardır. Sadece Yozgat’ta yaşayan değil, Türkiye’nin dört bir yanındaki Yozgatlıların Tanju Özcan’a tepkisine tercüman olmak adına kendisine siyah çelenk gönderdim. Hemen kendisinin Yozgatlılardan özür dilemesini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

SİYAH ÇELENK, ÖZCAN’IN MAKAM KAPISINA BIRAKILDI

Kızıltaş tarafından gönderilen siyah çelenk, Tanju Özcan’ın makam kapısının önüne bırakıldı. Bu olay, Yozgatlılar arasında geniş yankı uyandırırken, sosyal medyada da Özcan’ın paylaşımına karşı çıkanların sayısı giderek arttı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.