""

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Kaya’dan Vali Özkan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 06:33

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Kaya’dan Vali Özkan’a ziyaret

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü ve hemşehrimiz Fatih Kaya, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaya’ya teşekkür etti.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Kaya’dan Vali Özkan’a ziyaret
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:49

Vali Mehmet Ali Özkan, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ağırlarken, Yozgat’ın güvenlik konularında aldığı önlemler ve çeşitli projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretin ardından Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’i makamında ziyaret etti. İki müdür arasında gerçekleşen görüşmede güvenlik iş birliği ve çeşitli projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Kaya, daha sonra Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’ı da makamında ziyaret etti. Bozok Üniversitesi’nin akademik çalışmaları, Yozgat’ın eğitim ve güvenlik alanındaki gelişmeleri üzerine sohbet edildi.
Ziyaretlerde hem Yozgat’ın güvenliği hem de kent ile Diyarbakır arasındaki iş birliği olanakları ele alındı. Fatih Kaya, memleketi Yozgat’ta bulunmaktan ve Yozgatlı yöneticilerle istişarelerde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.