""

Okul Aile Birliği toplantıları gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 06:40

Okul Aile Birliği toplantıları gerçekleştirildi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın başkanlığında, okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticilerinin katılımıyla toplantılar gerçekleşti.

Okul Aile Birliği toplantıları gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:51

Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Sakarya İlkokulu’nda “Okul Aile Birliği” toplantıları düzenlenerek, öğrenci-veli-okul işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantılarda, geleceğin teminatı olan çocukların huzur ve güven ortamı içinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için okul-veli işbirliğinin önemi vurgulandı. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, bu işbirliğinin öğrencilerin başarısını ve gelişimini doğrudan etkilediğini belirterek, ailelerin de bu sürece daha aktif katılım sağlaması gerektiğini ifade etti.
Toplantının bir diğer önemli konusu, okullarda yaşanan olumsuz davranışlar ve bunların önlenmesine yönelik alınabilecek tedbirler oldu.
Veliler ve öğretmenler, bu sorunların çözümü için önerilerde bulunurken, öğrencilerin daha disiplinli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi için atılması gereken adımlar istişare edildi.
Eğitim-öğretim faaliyetlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi için okul müdürleri, öğretmenler ve veliler arasında görüş alışverişinde bulunularak, eğitim dönemi içerisinde yapılabilecek iyileştirmeler üzerine konuşuldu.
/Yusuf BAĞCI


YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.