""

Akgül ve Şahan’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 06:34

Akgül ve Şahan’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, başta Yozgat’ta olmak üzere ülke genelinde görev yapan tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı.

Akgül ve Şahan’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:59

Milletvekili Abdulkadir Akgül, gazetecilik mesleğinin toplum üzerindeki büyük etkisine dikkat çekerek, “Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla gece gündüz demeden görevlerini yerine getiren tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Gazeteciler, toplumun bilgilendirilmesi ve kamuoyunun aydınlatılması adına önemli bir görevi üstleniyorlar. Onların fedakarlıkları sayesinde vatandaşlarımız güvenilir ve doğru bilgilere ulaşabiliyor.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Süleyman Şahan ise gazeteciliğin, halkı bilgilendirme misyonu ile önemli bir kamu hizmeti sunduğunu vurguladı.  Milletvekili Şahan, mesajında şunları söyledi: “Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla gerçeğin peşinde koşan, halkın haber alma hakkını savunan tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Toplumu bilgilendirme sorumluluğuyla çalışan ve kamuoyuna ışık tutan gazetecilere verdikleri emekler için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Milletvekilleri Akgül ve Şahan, açıklamalarında gazeteciliğin toplumun demokratik işleyişi için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, gazetecilerin özgür ve objektif bir şekilde çalışmalarının önemine vurgu yaptı./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.