""

Başhekim Kozan’dan hastalara moral ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

23 Ekim 2024 - 08:24

Başhekim Kozan’dan hastalara moral ziyareti

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, idari ekibiyle birlikte Palyatif Bakım Servisinde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret etti.

Başhekim Kozan’dan hastalara moral ziyareti
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 17:24

Ziyaret sırasında hastalarla yakından ilgilenen Başhekim Kozan, geçmiş olsun dileklerini ileterek, onların sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Hastalar ve aileleriyle sıcak bir diyalog kuran Başhekim Kozan, palyatif bakım hizmetlerinin önemine vurgu yaparak, hastaların rahat bir tedavi süreci geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Ziyaret sırasında hastaların moralinin yüksek tutulmasının tedavi sürecindeki etkisine de değinen Başhekim Kozan, sağlık çalışanlarının bu konuda hassasiyetle çalıştığını ifade etti.
Hasta yakınları ise Başhekim Mustafa Kozan ve ekibinin ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, kendilerine gösterilen bu destekten dolayı teşekkür ettiler.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.