""

Vali Özkan, Vatandaşları ağırlıyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Ekim 2024 - 08:28

Vali Özkan, Vatandaşları ağırlıyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Vali Özkan, Vatandaşları ağırlıyor
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 17:44

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmelerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Özkan, dile getirilen konuları titizlikle dinleyerek vatandaş odaklı bir yaklaşım sergiliyor.
Görüşmelerde vatandaşların sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Vali Özkan, ilgili yetkililere gerekli talimatları vererek sorunların çözümü için gereken adımların ivedilikle atılmasını sağlıyor.
Vali Özkan, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak, onların taleplerine kulak veriyor ve her bir konuyu dikkatlice değerlendiriyor. Vali Özkan’ın bu yaklaşımı, halkın devlete olan güvenini artırırken, aynı zamanda sorunların çözümüne yönelik hızlı ve etkili adımların atılmasını sağlıyor.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.