""

Vali Özkan, Taşkın su kanalı projesini inceledi « Yeniufuk Gazetesi

23 Ekim 2024 - 08:32

Vali Özkan, Taşkın su kanalı projesini inceledi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy ilçesinde Yerköy Belediyesi ve DSİ 123. Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen taşkın su kanalı dere ıslahı ve çevre düzenlemesi projesini inceledi.

Vali Özkan, Taşkın su kanalı projesini inceledi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 17:47

Vali Özkan, Erzurum Mahallesi, Haşim Kılıç Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Ayanoğlu Mahallesi ve Karacaşar Mahallesi’nin kesişim noktalarında bulunan taşkın su kanalı üzerinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek amacıyla projeyi ziyaret etti.
Proje hakkında Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan’dan bilgi alan Vali Özkan, çalışmaların ilerleyişini değerlendirdi ve projenin bölge için önemine vurgu yaptı.
Vali Özkan, projenin tamamlanmasının ardından vatandaşların yaşam kalitesinin artacağını belirterek, bu tür projelerin Yozgat’ın gelişimi açısından kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.