Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk pazarı esnafı tuvalet sorununa çözüm istiyor

Yozgat’ta her hafta Salı günleri Yimpaş AVM ile Millet Bahçesi arasında kurulan halk pazarında tezgah açan esnaf, uzun süredir yaşadıkları tuvalet sorununa çözüm bulunmasını istiyor.

Yozgat’ta her hafta Salı günleri Yimpaş AVM ile Millet Bahçesi

Yaklaşık 170 esnaf ve üreticinin yer aldığı pazarda, sebze, meyve ve tarımsal ürünler satılırken esnaf, hem kendilerinin hem de müşterilerinin temel ihtiyaçlarını karşılayamamalarından şikayetçi.
Geçmişte yol yapım çalışmaları ve Millet Bahçesi inşaatı nedeniyle çamur ve su birikintileriyle mücadele eden pazarcılar, şimdi de tuvalet sorunu ile karşı karşıya. Daha önce pazar alanında bulunan zabıta kulübesi yanındaki genel tuvalet, inşaat çalışmaları nedeniyle yıkıldı. TOKİ Konutları bölgesinde yapılmak istenen yeni tuvalete ise konut sakinleri karşı çıkınca sorun daha da büyüdü.
Pazarcılar, mevcut durumun hem kendilerini hem de alışverişe gelen halkı zor durumda bıraktığını belirterek, “İhtiyaçlarımızı işyerlerine giderek karşılamak zorunda kalıyoruz.
Müşteriler ve halk bu durumdan çok rahatsız. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandılar.
/Haber Merkezi

Reklamı Geç