""

15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in ölümüne sevindi « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 16:24

15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in ölümüne sevindi

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz, 15 Temmuz gazilerinin, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı.

15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in ölümüne sevindi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:30

Açıkgöz, “Keşke ülkemizde yargılansa da askerimizin, polisimizin elinde can verse daha iyi olacaktı ama onun orada ölmesi de bizi mutlu etti. Vatansız ve bayraksız olarak öldü. Cehennemde cayır cayır yanmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yozgat’ın Türkiye’de 15 Temmuz şehidi ve gazisi veren iller arasında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Açıkgöz, “Bu ailelerin ne acılar çektiğini biz biliyoruz. Kimileri annesiz, kimileri babasız, kimileri evlatsız kaldı. Bunların bedelini inşallah öbür dünyada fazlasıyla ödeyecek. Ateşi bol olsun, mekanı cehennem olsun” dedi.
15 Temmuz gazileri de benzer açıklamalarda bulunarak , Fetullah Gülen’in öldüğüne sevindiklerini belirtti. Gaziler, “Fetullah Gülen’in ölümüne çok sevindik. İnşallah mekanı cehennem olur. Ateşi bol olsun. KeşkeTürkiye’ye getirilip yargılansaydı ve cezasını çekseydi. Yine de o hainden kurtulduk. İnşallah cehennemde cayır cayır yanacak. Şehit ailelerimiz, şehitlerimizin mezarına giderek hainin öldüğünü müjdelediler. İnşallah diğer haine de ölmek nasip olur” şeklinde konuştular.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.