""

Gözan, Kardeş ülkelerden gelen misafirleri ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Ekim 2024 - 00:12

Gözan, Kardeş ülkelerden gelen misafirleri ağırladı

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan, tarihi Roma Hamamı’nda Azerbaycan ve Özbekistan’dan gelen televizyon programcılarını ağırladı.

Gözan, Kardeş ülkelerden gelen misafirleri ağırladı
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 16:59

Başkan Gözan, kardeş ülkelerin medya temsilcilerine ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtma fırsatı buldu.
MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR
Azerbaycan’dan Ulusal Az, Platforma Az ve Newscenter Az kanalları ile Özbekistan’dan Zor Tv, Sevimli Tv ve My5 Tv program sunucularının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Gözan, misafirlere güler yüzleri ve ilçeye olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret, Sarıkaya’nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması açısından önemli bir fırsat sunarken, kardeş ülkelerle olan ilişkilerin güçlendirilmesine de katkı sağladı. Başkan Gözan, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, misafirlerin ilçeden mutlu bir şekilde ayrılmalarının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.