""

Hafızlık Kursu öğrencilerinden anlamlı ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 11:26

Hafızlık Kursu öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Sarıkaya Müftülüğüne bağlı Zinnureyn Erkek Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri, İlçe Vaizi ve Din Hizmetleri Uzmanı ile birlikte Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Hafızlık Kursu öğrencilerinden anlamlı ziyaret
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 17:32

Ziyaret sırasında hafız adayı öğrenciler, Kur’an-ı Kerim okuyarak şehitlerin ruhuna hediye ettiler ve samimi dualarla anma gerçekleştirdiler.
Öğrencilerin okudukları Kur’an tilaveti, dernekteki atmosferi daha da anlamlı kıldı.
Dernek Başkanı Gazi Yakup Ergen, öğrencilere dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve bugüne kadar şehit olanların hayatları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
Ergen, gençlerin bu anlamlı ziyaretinin önemine vurgu yaparak, “Bu tür ziyaretler, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onlara duyulan saygıyı pekiştirmek açısından büyük bir anlam taşıyor,” dedi.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.