""

Oğuz Duygu İl Müdür Yardımcısı olarak atandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 11:29

Oğuz Duygu İl Müdür Yardımcısı olarak atandı

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde uzun yıllar başarılı bir şekilde Şube Müdürü olarak görev yapan Oğuz Duygu, Yurt Hizmetleri Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Oğuz Duygu İl Müdür Yardımcısı olarak atandı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 17:34

Ataması yapılan Oğuz Duygu, geçmişte yürüttüğü görevlerde gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve Yozgat’ın gençlik ve spor alanındaki gelişimine önemli katkılarda bulunmuştu. İl Müdürlüğü tarafından, Oğuz Duygu’nun yeni görevinde, yurt hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması ve gençlere yönelik projelerin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmalara devam edeceği ifade edildi.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, Oğuz Duygu’nun yeni görevinde de başarılarının devam edeceğine inandığını belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.