""

Personele organik tarım eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 22:30

Personele organik tarım eğitimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Organik Tarımın yaygınlaştırılması ve kontrolü projesi çerçevesinde Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personellerine organik Tarım Eğitimi verdi.

Personele organik tarım eğitimi
Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 7:00

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Organik Tarımın yaygınlaştırılması ve kontrolü projesi çerçevesinde Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personellerine organik Tarım Eğitimi verdi.Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Teknik personel ve çiftçiler katıldı.. Bozok Üniversitesi Ziraat fakültesi öğretim görevlilerinden Yrd Doç. Dr. Aysen Koç, Yrd Doç. Dr. Mehmet Akif Boz, organik tarım konusunda sunum yaptı.
İl Müdürü Özdemir, toplantının personel açısından önemli olduğunu belirterek, “Eğitimde organik tarımın önemi uygulama esasları hakkında 95 teknik elamanlarımızın yanı sıra ilimizden 20 çiftçiye de eğitim verilmiş olup; gezi programında yer alan Kayseri ili Bünyan ilçesi Karahıdır köyünde kurulan Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezine teknik gezi düzenlendi. Söz konusu eğitim ve geziye teknik eleman ve Çiftçi olmak üzere 50 kişi katıldı.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.