""

Vali Yurtnaç gençlerle bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 21:28

Vali Yurtnaç gençlerle bir araya geldi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türkiye’nin büyük bölümünün genç nüfustan oluştuğunu belirterek, milli, manevi değerlerine bağlı, ilim ve irfan sahibi gençlerin ülkenin geleceğini oluşturacağını söyledi.

Vali Yurtnaç gençlerle bir araya geldi
Son Güncelleme :

25 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) düzenlediği sohbet toplantısında katıldı. TÜGVA binasında gerçekleştirilen sohbet toplantısı öncesinde İl Başkanı Recayi Büyüksoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat İl Temsilcisi Recayi Büyüksoy, ilce teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, Yozgat gençliğinin yönetimsel söz sahibi olmasını arzu ettiklerini söyledi.
Yozgat’ta 186 kişilik bir ekip oluşturduklarını ve çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Büyüksoy, ortaokuldan başlamak üzere lise, üniversite, çalışan gençlik, esnaf ve tüccar olarak, tüm gençliğin samimi, inançlı duruşu ve kalkışıyla, başarısıyla her şeyiyle birer örnek insan teşkil edebilmesini istediklerini aktardı. Amaçlarının topluma örnek olmak olduğunun altını çizen Büyüksoy, “Aile ortamı oluşturma çabasındayız.
Vakfımıza gelen herkes dersini çalışabilir, kitabını okuyabilir, oyununu oynayabilir, sanatsal ve kültürel faaliyetlerini de gerçekleştirebilir. Tüm faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız genç arkadaşlarımız için. Genç arkadaşlarımıza aidiyet duygusunu aşılamak. Menfaat ve çıkar ilişkileri olmadan bu davaya sahip çıkma iç güdüsünü kazandırabilmek” dedi.
GENÇLERE POZİTİF AYRIMCILIK
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, gençlik yapılanmalarına önem verdiklerine değinerek, ülkenin geleceğini gençlerin şekillendireceğini söyledi.
Ülke nüfusunun büyük bölümünün gençlerden oluştuğunun altını çizen Vali Yurtnaç, bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapılması gerektiğine inandıklarını vurguladı.
Vali Yurtnaç, “Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir” dedi.
Vali Yurtnaç, milli ve manevi değerlerine bağlı, ilim ve irfan sahibi gençlerin yetişmesine katkıda bulunan vakıf yönetici ve üyelerine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Vali Yurtnaç, “Ülke olarak 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Gençlerimiz o gün bizim yanımızdaydı. Bundan sonra bizde onların yanında olacağız. İş yoğunluğunun arkasına sığınmayacağız.
Yoğunluğumuzun bir kısmını da gençlerimiz oluşturacak. Zira onlar bizim geleceğimiz.
İlkokuldan üniversitesine kadar disiplinli çalışmalar başlatıyoruz. Değerler eğitimi başlatıyoruz, kişisel eğitim çalışmaları başlatıyoruz. Bu maksatla da geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi nitelikli bir şekilde yetiştirmek istiyoruz. TÜGVA’da bunun araçlarından bir tanesi olacak. TÜGVA’nın yapacağı tüm çalışmalarda bir ve beraber olacağız” diye konuştu.
Vali Yurtnaç, konuşmasının ardından gençlerle sohbet ederek, samimi bir ortamda taleplerini dinledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.