Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Yaşar Boğazlıyan da iftar programına katıldı

Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlenen iftar programı Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlenen iftar programı

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerle bir araya gelerek aynı sofrada iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Ramazan’ın birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu belirten Rektör Yaşar, “Mübarek Ramazan ayında bir iftar sofrasında öğrencilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür etkinliklerin üniversite yönetimi ile öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ve Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğine inanıyorum. Bu anlamlı buluşma, Ramazan’ın manevi havasını birlikte teneffüs etme fırsatı sundu hem de öğrenciler ile üniversite yönetimi arasında daha samimi bir bağ kurulmasına vesile oldu” dedi.
Boğazlıyan ilçesinde düzenlenen ve iş insanı Bekir Türkmen tarafından düzenlenen iftar programına Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Boğazlıyan Kaymakamı Aydın Yanık, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nurcan Doğan, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma adına düzenlenen iftarda öğrencilerle bir süre sohbet etti. / Haber Merkezi

Reklamı Geç