""

Coşgun, güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 10:36

Coşgun, güven tazeledi

Yozgat Kahveciler Esnaf Odası Genel Kurulunda tek liste ile seçime giren Eyüp Coşgun, güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.

Coşgun, güven tazeledi
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 7:00

217 üyesi bulunan Kahveciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu’nda yapıldı.
Genel Kurula, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün ve üyeler katıldı.
Yozgat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Latif Altın’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede daha sonra faaliyet ve denetim kurulu raporları, bilanço, gelir ve gider kayıtları okunarak oylandı.
Yozgat Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Coşkun, yaptığı konuşmada, üyelerine teşekkür ederek, dün olduğu gibi bundan sonrada üyelerin sorun ve isteklerini çözme noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Odalarının aktif bir şekilde faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Coşkun, “İlimizde başta Sürmeli Festivali etkinlikleri olmak üzere düzenlenen faaliyetlere katılarak hem ilimizin hem de odamızın tanıtımına katkı sağladık. Bundan sonra da daha kapsamlı çalışmalara imza atarak hem üyelerimizin hem de odamızın adını duyurmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile desteklerinden dolayı bütün üyelerimize ve bugün ki kurulumuza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan Bey’e, İl Başkanımız Sayın Celal Köse’ye, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İskender Nazlı’ya, An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, Divan Başkanımız Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sayın Latif Altın’a ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.