Öğrencilerin stratejik düşünme, problem çözme ve dikkat becerilerini geliştirmeyi amaçlayan programların önemli olduğunu belirten Başkan Arslan, akademik başarının yanında zihinsel gelişimi destekleyen bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek: “Gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri bizim için çok kıymetli. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum.” dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Arslan ve Başkan Yardımcısı Doğruyol geleceğin mimarları olan çocukların her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, tüm katılımcılara başarılar dilediler. / Haber Merkezi
Programda zekalarını yarıştırdılar
Yerköy’de bu yıl 7’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Programı, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Doğruyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.




