""

GALiBiYETLE BAŞLADIK « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 06:44

GALiBiYETLE BAŞLADIK

Şampiyonluk yolunda çekiştiği rakipleri Aksaray ve Nevşehir’in berabere kaldığı haftayı iyi değerlendirmek isteyen Yozgatspor, Kadirlispor karşısında zor anlar yaşasa da kazanmasını bildi. Mehmet Şükrü ve Hakkı’nın attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılan ve puanını 32’ye çıkartarak ikinci sıraya yerleşen Yozgatspor’un yeni transferleri de oynadıkları futbolla ilk maçta tam puan almayı başardılar.

GALiBiYETLE BAŞLADIK
Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 7:00

Yozgatspor Cumhurbaşkanı’nın yaptığı ziyaret nedeniyle ertelenen maçta 7 Mart Kadirlispor’u yenerek haftaya ikinci sırada kapattı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dak.20: Maçın en tehlikeli atağını Yozgatspor geliştirdi. Ziya’nın pasıyla ceza sahası içinde buluşan Ali iki rakibinden kurtulup vurdu meşin yuvarlak direğe çarparak auta çıktı.
Dak.34: Yozgatspor’un ilk yarıdaki en etkili ismi Mehmet Şükrü’nün ortasında Hakkı iki rakibinin arasından sıyrılıp vurdu öne çıkan kaleci topa sahip olarak mutlak golü önledi.
DAK.38(GOL): Sol kanattan kazanılan taç atışını Furkan hızlı kullanarak Şükrü’nün önüne bıraktı bu oyuncunun orta şut karışımı vuruşunda top kalecinin yanından ağlara gitti 1-0..
İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince Yozgatspor soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
DAK.57(GOL): Yozgatspor’un atağa çıktığı anda topu kapan Kadirlisporlu oyuncuların geliştirdiği hızlı atakta sağ kanatta topla buluşan Yusuf ortaladı ceza sahası içinde boş kalan İbrahim plase birvuruşla topu ağlara gönderip skoru eşitledi 1-1..
DAK.64(GOL): Yozgatspor atağında Şükrü’nün ortasında defans oyuncusunun eline topun çarpmasını hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Hakkı Tosun Yozgatspor’u 2-1 öne geçiren golü ağlara gönderdi.
Dak.74: Yozgatspor’un en hareketli ismi Şükrü soldan ortaladı Nizam boş pozisyonda vurdu ama kaleci inanılmaz bir refleksle golü önlemeyi başardı.
DAK.86(GOL): Yozgatspor’un kazandığı köşe atışını Serdar kullandı defanstan seken topu Mert uygun durumdaki Hakkı’ya indirdi bu oyuncu da yakın mesafeden topu ağlara gönderip skoru belirledi 3-1.
Soğukta elde ettiği sıcak galibiyetle az sayıdaki taraftarının yüzünü güldüren Yozgatspor rakiplerinin berabere kalması sonucu elde ettiği avantajı iyi kullanıp liderle arasındaki puan farkını 2’ye indirirken, aynı puanlı Nevşehir’i averajla geçerek ikinci sıraya yerleşerek haftayı kapattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.