Yeni düzenlemeyle birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı; Seyrantepe, Yenimahalle ve İbrahimağa mahalleleri üzerinden doğrudan çarşı merkezine bağlayan güzergâhın tamamı sıcak asfaltla yenilenmiş olacak.
Belediye Başkanı Nezih Yalçın, çalışmaları yerinde takip ederek vatandaşlara süreçle ilgili bilgi verdi.
Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Adnan Kahveci Caddesi yenileme projemiz kapsamında, altyapı çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Bugün itibariyle sıcak asfalt öncesindeki son adım olan mekanik serim işlemine başladık. Kısa süre içerisinde asfalt serimini tamamlayarak caddemizi düzenli kaldırımları ve yenilenmiş yoluyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”
Başkan Yalçın, ilçenin yaşam kalitesini artırmak adına yapılan her çalışmada vatandaşların görüş ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını vurgulayarak, “Ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek için adım adım çalışıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
/ Nazife EKİCİ



