Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekerekli sporcudan tarihi başarı

14 Temmuz’da Tokat’ta başlayan ve Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Türk spor tarihinde önemli bir dönüm noktasına sahne oldu.

14 Temmuz’da Tokat’ta başlayan ve Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen

Bu yıl ilk kez kız sporcuların da ringe çıktığı şampiyonada, Çekerek Olimpik Spor Kulübü sporcusu İsra Zişan Çeper, 52 kilogram kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Toplamda 63 ilden 580 sporcunun (430 erkek – 150 kız) katıldığı dev organizasyonda, Çekerek’in genç yeteneği İsra Zişan Çeper, teknik becerisi, ring zekâsı ve mücadeleci ruhuyla izleyenlerin takdirini topladı. Gösterdiği performansla sadece madalya kazanmakla kalmayan Çeper, gelecekte Türk bayrağını uluslararası arenalarda dalgalandırabilecek potansiyele sahip olduğunu da kanıtladı.
Turnuva boyunca minik sporcular büyük bir centilmenlik sergilerken, İsra Zişan Çeper de hem antrenörünün hem de Çekerek halkının güvenini boşa çıkarmayarak ilçeye büyük bir gurur yaşattı. Bu başarı, ilçede amatör spora verilen emeğin ve özverili çalışmaların meyvesi olarak değerlendirildi.
Sporcunun antrenörü ve Çekerek Olimpik Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Çekerek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı olan Gültekin Aslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Kısıtlı imkânlarla, küçük bir salonda büyük hayaller kurarak çalışıyoruz. Bugün sporcumuz İsra Zişan Çeper’in Türkiye üçüncülüğüyle taçlanan bu başarı, sadece bireysel değil; Çekerek gençliğinin geleceğine umut olan bir adım oldu. Destek verilmesi hâlinde çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inancım tamdır.”
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Suat Hekimoğlu ise “Bu şampiyona sadece bir turnuva değil, Türk boksunda bir dönüm noktasıdır.” diye konuştu.
İsra Zişan Çeper’in elde ettiği Türkiye üçüncülüğü, Çekerek’e hem moral hem de geleceğe dair umut verdi./Haber Merkezi

Reklamı Geç