Asım Çelikel ziyarette, Dr. Başer’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerini iletti. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede, Yozgat’ın sağlık hizmetleri ve şehirdeki genel gelişim süreci üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.
Çelikel, yaptığı açıklamada, “Yozgat Şehir Hastanesi, şehrimiz için büyük bir kazanım. Başhekimimiz Sayın Dr. Murat Başer’in tecrübesi ve vizyonuyla hastanenin daha da başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Başhekim Dr. Murat Başer ise nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Asım Çelikel’e teşekkür ederek, Yozgat halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunma hedefiyle çalışacaklarını belirtti.
