Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Özkan: Sağlık hizmetlerimiz güçleniyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, il genelinde sağlıkta kalitenin her geçen gün daha arttığını belirterek, yeni açılan sağlık kuruluşları ile sağlık hizmetlerinin daha da güçlendiğini söyledi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, il genelinde sağlıkta kalitenin her

Boğazlıyan ilçesinde yapımı tamamlanan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Hekimliği Birimi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Modern donanımıyla dikkat çeken yeni sağlık kompleksi, ilçe halkının sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacak.
Açılış törenine katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yeni tesisin kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu hizmetin ilimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Yeni sağlık yatırımı kapsamında hizmete giren Aile Hekimliği Birimi, vatandaşların temel sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak ve koruyucu sağlık hizmetleri sunacak. 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ise acil vakalara hızlı müdahale ederek hayati önem taşıyan bir görevi üstlenecek.
Sağlık alanında ilçeye kazandırılan bu yatırımın, Boğazlıyan halkının yaşam kalitesine önemli katkılar sunması bekleniyor.
/ Nazife EKİCİ

Reklamı Geç