Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Yozgat Kadın Kollarında Hatice Sarı Öçal dönemi

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Hatice Sarı Öçal atandı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla göreve başlayan Hatice Sarı Öçal, kadınların siyasette daha etkin bir rol üstlenmesi için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Hatice Sarı Öçal

Toplantıya; AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün ve partililer katıldı.
KANDEMİR: “HER ŞEY YOZGAT İÇİN”
Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Kandemir, parti teşkilatında bir kan değişimi yaşandığını belirterek, “Genel Merkezimizin çalışmaları sonucunda Kadın Kolları Başkanlığımıza Hatice Sarı Öçal atanmıştır. Hem Yozgat’ımıza hem de davamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki başkanımız Erva Kevser Yurtlu’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kandemir, AK Parti’nin her daim sahada olduğunu vurgulayarak, “Bizim özelimizde her şey Yozgat için. 2028 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek ve Cumhur İttifakı olarak 4-0 yapmak için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖÇAL: “BU GÖREV ONURDAN ÖTE SORUMLULUK”
Görevi devralan AK Parti Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Sarı Öçal, 25 yıldır serbest harita kadastro mühendisi olarak çalıştığını ve uzun yıllardır AK Parti teşkilatında çeşitli görevler üstlendiğini hatırlattı.
Yeni görevinin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Sarı Öçal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Bizim davamızda kadın yalnızca destekçi değil, bizzat karar alıcı ve geleceği inşa edici bir aktördür. Yozgat’ımızda birlik ve beraberlikle daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.
Sarı Öçal, Filistin’de yaşanan zulme de değinerek, “Bir anne olarak Filistinli annelerin acısını yüreğimde hissediyor, bu katliamı şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.
ŞAHAN: “KADIN SİYASETİN MERKEZİNDE”
Programda konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da önceki başkan Erva Kevser Yurtlu’ya teşekkür ederek, “Hatice Başkanımızın hem ticari hem de sosyal hayatıyla örnek bir isim olduğuna inanıyoruz. Kadınlarımız siyasetin odak noktasında. Başörtüsü sebebiyle meclise alınmadıkları günlerden bugünlere geldik. Bu başarı Cumhurbaşkanımızın vizyonudur” diye konuştu.
AK Parti teşkilatının kadınların desteğiyle güçlendiğini vurgulayan Şahan, “Bizim arkamızda kadın kollarımız var. Onların yanındayız, hizmetkarıyız. Sevdamız Yozgat, gücümüz milletimiz” dedi.
/ Osman Tolga YILMAZ

 

Reklamı Geç