Başkan Ekinci, öğrencilerle buluşmada yaptığı konuşmada, akademik dönemin gençler için sadece bir eğitim süreci olmadığını, aynı zamanda kendilerini tanıdıkları, hedeflerini şekillendirdikleri ve geleceğe hazırlandıkları özel bir dönem olduğunu vurguladı.
Ekinci, gençlerin kendilerini güvende, mutlu ve değerli hissettiği bir Sorgun için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bugün Sorgun’un hem yaşam kalitesiyle hem de sunduğu imkanlarla tercih edilen bir şehir haline gelmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Kapımız her zaman gençlerimize açık.”
/ Haber Merkezi
Ekinci, Sorgun MYO öğrencileriyle bir araya geldi
Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Furkan Çelebi, akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi.



