Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nurettin Topçu anısına konferans

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEFES (Türkiye Yüzyılında Yozgat İçin Yeni Bir Nefes) Projesi kapsamında, önemli bir fikir ve düşünce adamı olan Nurettin Topçu’nun vefatının 50. yılı dolayısıyla “Gençlik ve Yarınki Türkiye” temalı konferans düzenlendi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEFES (Türkiye Yüzyılında

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenevleri ve Okul Kütüphaneleri Daire Başkanı Abdullah Nehir’in konuşmacı olarak yer aldığı programa, öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.
Konuşmasında Nurettin Topçu’nun fikir dünyasını, gençliğe bakışını ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin düşüncelerini ele alan Nehir, Topçu’nun yalnızca bir düşünür değil, aynı zamanda ahlâk, irade, eğitim ve millet kavramları üzerine derin izler bırakmış bir fikir adamı olduğunu vurguladı.
Konferansın sonunda İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, katkılarından dolayı Abdullah Nehir’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.
/ Osman Tolga YILMAZ

Reklamı Geç