Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ile Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur’un katılımıyla gerçekleştirilen törende, ÜNİDES kapsamında ikinci, üçüncü ve dördüncü dönem projelerini başarıyla yürüten ve tamamlayan üniversite kulüplerinin proje koordinatörleri ile kulüp üyelerine sertifikaları takdim edildi.
Törende konuşan Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, üniversite öğrenci topluluklarının sosyal, kültürel ve akademik gelişime sunduğu katkının önemine dikkat çekerek, ÜNİDES programının gençlerin proje üretme becerilerini geliştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Öğrencilerin ekip çalışması, sorumluluk alma ve toplumsal fayda üretme konularında kazandıkları deneyimlerin gelecekteki kariyerlerine de olumlu yansıyacağı vurgulandı.
Program, sertifika takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
/ Haber Merkezi
ÜNİDES kapsamında başarılı projelere sertifika töreni
Yozgat’ta Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında yürütülen projelerde görev alan öğrencilere yönelik sertifika töreni düzenlendi.

