Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arzu Özkan’dan anlamlı yılbaşı ziyaretleri

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, yeni yıl dolayısıyla Yozgat’ta huzurevi ve çocuk evlerine ziyaretlerde bulunarak gönüllere dokundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, yeni yıl

Daha önceleri de yaptığı ziyaretleri aralıklarla sürdüren Arzu Özkan, Yılbaşı gecesinde de, ilk olarak Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret ederek burada kalan ulu çınarlarla bir araya geldi. Büyüklerle yakından ilgilenen Özkan, bir süre sohbet ederek onların hal ve hatırlarını sordu. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim eden Arzu Özkan, yeni yıllarını kutlayarak sağlık ve huzur temennisinde bulundu.
KIZ ÇOCUKLARINA YENİ YIL SEVİNCİ
Arzu Özkan, daha sonra Zümrüt Çocuk Evi, Bozok Çocuk Evi ve Zehra Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Bu evlerde misafir edilen ve geleceğin teminatı olan kız çocuklarıyla yakından ilgilenen Özkan, çocuklarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Ziyaretlerde çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, yeni yıl coşkusu hep birlikte paylaşıldı.
ERKEK ÇOCUKLARI DA UNUTULMADI
Vali Özkan’ın eşi Arzu Özkan’ın ziyaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Sürmeli Çocuk Evi, Nurefşan Çocuk Evi ve Çamlık Çocuk Evi’ni de ziyaret eden Özkan, burada kalan erkek çocuklarının da yeni yılını kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Arzu Özkan, onlarla sohbet edip isteklerini dinleyerek hediyeler verdi.
Ziyaretler, hem huzurevi sakinleri hem de çocuklar için moral kaynağı oldu.
/ Nazife EKİCİ

Reklamı Geç