Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozok’ta kalite yönetimi tescillendi

Yozgat Bozok Üniversitesi, kalite odaklı yönetim anlayışı doğrultusunda yürüttüğü kurumsal çalışmalar kapsamında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi TSE 1. Gözetim Tetkiki’ni başarıyla tamamladı. Gerçekleştirilen denetimlerde üniversitenin kalite yönetim uygulamalarının standartlara uygunluğu teyit edildi.

Yozgat Bozok Üniversitesi, kalite odaklı yönetim anlayışı doğrultusunda yürüttüğü kurumsal

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen tetkik süreci, baş tetkikçi Musa Ataman ve tetkikçi Mehmet Ali Göksel tarafından gerçekleştirildi. Denetimlerde üniversitenin kalite yönetim sistemi kapsamındaki uygulamaları ayrıntılı biçimde incelendi.
Tetkik sürecinde; liderlik yaklaşımı, risk temelli düşünce yapısı, süreç yönetimi, paydaş memnuniyeti, sürekli iyileştirme faaliyetleri ve dokümantasyon süreçleri başta olmak üzere birçok başlık değerlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda Yozgat Bozok Üniversitesi’nin, TS EN ISO 9001 standardı gereklerini etkin, sürdürülebilir ve sistematik biçimde yerine getirdiği tespit edildi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, kalite kültürünün kurumsal yapının temel unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Yaşar, şunları söyledi:“Üniversitemizde kalite kültürünü tüm akademik ve idari süreçlere entegre etmeyi öncelikli hedef olarak görüyoruz. TS EN ISO 9001 kapsamında gerçekleştirilen 1. Gözetim Tetkiki’nin başarıyla tamamlanması, bu anlayışın kurumsal düzeyde benimsendiğinin önemli bir göstergesidir. Sürece katkı sunan tüm personelimize teşekkür ediyorum.”
/ Haber Merkezi

Reklamı Geç